top of page

Sylvsmidja - AdvertorialsKunde: Sylvsmidja Hva: Advertorial i A-magasinet Når: 2019


Sylvsmidja ble grunnlagt i 1940 av Leif og Betzy Johannessen og er Norges ledende produsent av ekte norsk bunadsølv. De 65 ansatte brenner for faget, og all produksjonen foregår i verkstedet på Voss. I over 75 år har de laget bunadsølv av ypperste kvalitet. Sylvsmidja har hatt fire saker på lufta våren 2019. Disse content-artiklene ble laget i samarbeid med Brandstudio. Av disse fire som ble publisert på nett lagde Create tre skreddersydde oppslag til A-magasinet.


QR-koder og URL


I slutten av hver sak hadde vi med en QR-kode som du kunne scanne med mobilen. Disse QR-kodene tok deg med videre inn til Sylvsmidja sine egne nettsider hvor du kunne lese mer, se videoer og få tips til pussing og oppbevaring av bunadsølv. I tillegg hadde vi med en kort URL som førte til samme sted som QR-koden. I følge analyseverktøyet vi bruker kunne vi se at QR-koden ble desidert mer brukt enn URL. Sak nummer tre, som ble publisert en liten stund før 17. mai, hadde fantastiske tall på både QR og URL, med hele 254 QR-scanninger!


 

Annonse 1 Kjærleik til handverket: Frå edelt metall til blenkjande kulturskatt


Artikkelen fortalte historien om Sylvsmidja og hvordan sølvet blir laget. Vi laget en QR-kode som gikk til Sylvsmidja sin nettside hvor du kunne se video av Olav og resten av sølvsmedene i verkstedet. Intervjuobjekt: gullsmed Olav Honve. 

Annonse 2 Bunaden din fortener det beste sølvet


Artikkelen tok for seg de mest stilte spørsmålene om bunadsølv. Intervjuobjekt: Bente Elin og Karin på kundesenteret. Merk: Venstresiden er ikke produsert av Create. 

Annonse 3 Det ekte og rette bunadsølvet


I denne artikkelen ble vi enda mer kjent med gullsmedene bak sølvet, hva ansvarsmerket til Sylvsmidja betyr og hva slags symbolikk man finner i bunadsølv. Intervjuobjekt: gullsmed Gry Ukvitne og Hildegunn Gjerde.Comments


postanchor
bottom of page