top of page

AJ ProdukterJANUAR 2020

Hvem er du på arbeidsplassen?


Create fikk i oppdrag å lage en quiz for AJ Produkter som skulle inn i en artikkel skrevet av Schibsted Partnerstudio. Quizen gikk ut på å svare på seks spørsmål knyttet til tittelen «Hvem er du på arbeidsplassen?». Etter du hadde svart på alle spørsmålene ville du få opp et resultat basert på hvilke svaralternativer du valgte.


Illustrasjonene som beskriver de karakteristiske personlighetstrekkene ble også tegnet av Create. Tekstene som tilhører ble skrevet av Schibsted Brand Studio.Du liker å være strukturert og er opptatt av god planlegging. Du fordyper deg gjerne i Excel-ark eller lengre dokumenter. Du liker ikke å bli avbrutt og trives best på eget kontor. Du tilbringer mye tid på jobben og lever litt i din egen boble. Kontorlivet kan by på mye stillesitting og derav helseplager. Husk at riktig utstyr, tilpasset din type arbeid, er bra for jobbhelsen.


Du er den som lar deg irritere over støy og pratsomme kolleger. Du blir distrahert og ukonsentrert. For å få arbeidsro trenger du stillhet. Du jobber best på eget kontor, men det er ikke alltid mulig i dagens åpne kontorlandskap. Selv om du ikke kan jobbe i rom uten forstyrrelser, er det flere ting som kan hjelpe deg å få en mer konsentrert og produktiv arbeidsdag med mindre støy.

Du elsker godt design og tar ofte i bruk siste nytt før andre. Dine kolleger anser deg som moderne og teknisk. Du elsker å tenke nytt og utenfor boksen, og er ikke sparsom med ideene når noen trenger kreative innspill. Som et resultat av det får du jobbe med de mest innovative prosjektene. Det er likevel mye bra utstyr som kan gi en kreativ sjel som deg en enda bedre arbeidshverdag.


Du er pratmakeren som tar plass, har mye energi og overskudd, jobber best under press og ikke har noe imot støy og liv. Du er sosial, tar ofte initiativ og oppsøker gjerne kolleger for en prat. Du trives i åpne kontorlandskap med kort vei til sidemannen. Du er typen mange kan irritere seg over på jobb. Kanskje bør du derfor beskyttes mot deg selv – for å kunne gi ro til dine kolleger.

Du er den som sliter med å si nei og dermed tar på deg for mange oppgaver. Da blir det vanskelig å levere i tide og du får det veldig travelt. Du er ofte stresset, har mange baller i luften og prøver så godt du kan å multitaske. Du løper fra møte til møte og er ofte sent ute fordi du vil rekke over mest mulig. I en hektisk arbeidshverdag er det flere ting som kan hjelpe deg å bli mer effektiv.


 

JANUAR 2021

Hvem er du på hjemmekontoret?


AJ Produkter kickstartet året hos Schibsted Partnerstudio og Create med en content-sak og tilhørende quiz der du kunne finne ut av hvilken type du er på hjemmekontoret.


Create fikk da i oppdrag å tegne 5 illustrasjoner som gjenspeilet disse personlighetene; den helsebevisste, den komfortable, multitaskeren, den sosiale og den digitalt forvirrede.

Vil du selv ta testen og se hvem du er på hjemmekontoret? Klikk deg inn på denne saken!Den helsebevissteDen komfortableMultitaskerenDen sosialeDen digitalt forvirrede

Comments


postanchor
bottom of page