top of page

Grandiosa Hjertepizza


A laptop on a yellow background displaying a webpage in Norwegian. The page features an article with the headline "Malin (20): Trakasseres på jobb" with a photo of a smiling woman in a work uniform at a food counter. There are images of pizza and hearts around the edges, suggesting a promotional event for Valentine's Day.

FEBRUAR 2024

Klart du skal feire Valentines!


På selveste valentinesdagen, 14. februar 2024, lanserte Grandiosa Norges første hjerteformede pizza. Pizzahjertet har prydet Grandiosas emballasje helt siden 80-tallet, og nå kunne endelig det norske folk få seg en bit av ekte, norsk pizzahistorie.


For å kunngjøre nyheten tok Grandiosa, for en dag, over hele VG-fronten - en såkalt full takeover.

Dette innebar at samtlige annonseplasseringer var fra én og samme avsender. Her skulle det ikke være tvil om at Grandiosa + valentines = sant!

Vi fikk oversendt materiell fra Try og tilpasset dette til våre ulike annonseflater. I tillegg utviklet vi en skreddersydd animasjon, hvor et pizzahjerte ble animert når seeren scrollet nedover på siden.


Formater levert:

  • Hestesko med wallpaper

  • Board, Board XL, Netboard, Brandboard

  • Fullskjerm mobil

  • Fullskjerm desktopA laptop screen displaying a webpage from VG, a Norwegian news outlet, with multiple articles and an advertisement for Grandiosa Hjertepizza, a heart-shaped pizza. The visible headlines read 'Jeg elsker Chiellini' and 'Det er sår i sjelen hans.' The backdrop is a pattern of smaller heart-shaped pizzas on a yellow background.
Full takeover
En bærbar dataskjerm som viser VGs nettside med forskjellige overskrifter og et bilde av en norsk kystby. En banneroverskrift erklærer 'Valentines blir aldri det samme igjen.' En reklame for Grandiosa Hjertepizza er fremtredende på siden. Den bærbare datamaskinen er plassert mot en leken bakgrunn med hjerteformede pizzastykker på en gul bakgrunn.
Format: Hestesko med wallpaper
Fire smarttelefoner som viser forskjellige VG-artikler og annonser for Grandiosa Hjertepizza. Fra venstre: Den første skjermen viser en VG-tipslinje og en pizzaannonse. Den andre har en artikkel om Valentines Day med en stor hjerteformet pizza. Den tredje skjermen viser flere VG-artikler med en fremhevet pizzaannonse. Den fjerde inkluderer nyheter og en artikkel om et åpent ekteskap, med pizzaannonse øverst. Bakgrunnen består av et mønster med hjerteformede pizzaer mot en gul bakgrunn.
Mobilformater: Board XL og Board
En smarttelefonskjerm som viser en VG-nettside med en stor, hjerteformet Grandiosa Hjertepizza-reklame og overskriften 'Hold Valentines enkelt.' Over og under reklamen er det små tekstsnutter og linker til andre artikler. Hele smarttelefonen er foran en ensfarget gul bakgrunn med et mønster av små, hjerteformede pizzaer.
Board XL

Pizzahjerte som animeres når brukeren scroller nedover på siden

Comments


postanchor
bottom of page