top of page

Videoannonser

Videoannonser, gjerne kalt video in-banner eller outstream, et godt produkt for deg som ønsker ekstra oppmerksomhet. Her finner du en rekke eksempler på videoannonser i ulike formater.


Create bistår gjerne med tilpasning, klipping, redigering og hosting av din videoannonse på Schibsted sine flater. Vi tilpasser din video slik at den blir kort, tydelig og fungerer optimalt på digitale flater. Avsender og budskap bør være tydelig gjennom hele filmen for å sikre at også raske scrollere får med seg filmen. For høyere CTR bør en også vurdere å legge til en knapp med tydelig call-to-action.Klipping og redigering av video
 


Video i fullskjermformatet


Vi bistår gjerne med å tilpasse din reklamefilm slik at den fungerer i fullskjerm, og fungerer optimalt på alle mobiler og PC-skjermer, uansett skjermstørrelse!
 


Interaktiv videoannonse


Har du flere videoer du ønsker å vise, og samtidig oppfordre til interaksjon og engasjement hos brukeren har vi også utviklet en løsning for dette. Vi kaller den Video Selector, en løsning fungerer som et bildegalleri – bare med video!


Løsningen lar brukerne laste inn ulike videoer ved å klikke på knapper i annonsen. Vil du vise tips til frokost, middag eller kvelds? Serietips basert på brukerens interesser? Eller gjør som Bama og vis ulike oppskrifter på tilbehør basert på hvilken julemiddag dere går for i år.
 


Video i mobilformat


Har dere en TV-spot, eller kanskje en reklamefilm laget for Facebook eller lignende, som dere gjerne skulle brukt i en autoplay video-annonse eller preroll hos Schibsted? Create kan være behjelpelig med å klippe (og eventuelt tekste) den for at den skal gi best mulig effekt i våre annonseformater!
 


Tips til videoannonser


  • Anbefalt lengde er maks 15 sekunder.

  • Trekk ut kun det viktigste budskapet, og sørg for at det kommer fram så tidlig som mulig videoen.

  • Tydelig avsender (logo kan for eksempel stå fast plassert i et hjørne av filmen, eller i eget bunnbanner).

  • Teksting er en fordel. For video i mobilbannere er det viktig å bruke god plass på tekstingen, så den blir tydelig nok for en liten skjerm.

Comments


postanchor
bottom of page