top of page

JordanAPRIL 2020

Green Clean

Jordan Green Clean er en av flere kampanjer Create har jobbet med i det siste. Jordan Green Clean tannkrem inneholder 98 % naturlige ingredienser* og har en resirkulert emballasje**. Create fikk i oppgave å lage bannerannonser som speilet produktets naturlige innhold og utseende, samt få frem at dette er en nyhet på markedet.


Formatene vi produserte var Board XL til mobil og Wallpaper + Skyskraper til desktop. Vi gikk for en grønn og duggfrisk look og hentet inn elementer som var perfekte til å animere; vanndråper som renner nedover tuben og blader som omfavner produktet.


* Fra naturlig opprinnelse. ** Opptil 50 % av tuben.

APRIL 2020

Refillhoder

Jordan har lansert refillhoder som passer til deres egen elektriske tannbørste Jordan Clean Smile, men også de fleste Oral-B-tannbørster. De finnes i to varianter, Clean og Whitening, og kommer i en miljøvennlig emballasje uten plast.


Create fikk i oppgave å lage annonser til Clean. For å få frem at disse refillhodene passer til de fleste Oral-B-tannbørster så valgte vi å lage en animasjon som viser akkurat dette. Vi produserte tre formater; board XL, skyskraper og wallpaper. Disse høydeformatene ble valgt for å få frem produktet på best mulig måte.


JULI 2020

Green Clean Range

Dette er den andre kampanjen for Jordan Green Clean vi har produsert for Orkla. Den første kampanjen omfattet kun Jordan Green Clean tannkrem, men denne gangen var ønsket å vise flere produkter i Green Clean-serien.


Green Clean består av produkter utviklet med deg og miljøet i tankene, samt at de er effektive og bærekraftige. Dette gjenspeiles også i annonsene ved å bruke et grønt og miljøvennlig uttrykk.


Formatene som ble laget kan du se under; to til desktop og to til mobil. Vi ønsket å få med litt av det samme designet som forrige Green Clean-kampanje, derfor valgte vi å beholde konseptet rundt bladene uten at det tok vekk fokuset fra produktene.

postanchor
bottom of page