top of page

QuizÅ skape interaktivitet i annonser er en fin mulighet for å fange oppmerksomheten til Schibsteds lesere. Det er her Quiz kommer inn i bildet!


Hvorfor velge en Quiz?


Quiz er mer enn bare et tidsfordriv – de er et effektivt verktøy for markedsføring som har vist seg å generere høyere engasjement og konverteringsrater. Å inkludere en quiz i din annonsestrategi kan gi deg flere fordeler:

  1. Forbedret kundetilfredshet: En godt utformet quiz kan hjelpe dine kunder med å finne nøyaktig det de leter etter, og gi dem en mer personlig opplevelse. Dette skaper et positivt inntrykk av merkevaren din og øker kundetilfredsheten.

  2. Økt interaktivitet: Quiz lar leserne delta aktivt, i stedet for bare å passivt konsumere informasjon. Dette skaper et sterkere bånd mellom din merkevare og potensielle kunder, og øker sjansen for at de husker deg.

  3. Innsikt i kundens behov: Gjennom quizresultater kan du samle verdifull informasjon om kundenes preferanser, behov og ønsker. Dette gir deg muligheten til å tilpasse fremtidige annonsekampanjer og tilbud basert på disse innsiktene.

Hvordan fungerer det?


Vi tilbyr et bredt spekter av annonseformater, og quizen kan plasseres strategisk for å maksimere effekten. Quizene kan variere fra enkle spørsmål med flere svaralternativer til mer omfattende quizer med resultater og tilpassede tilbakemeldinger.


Eksempler på Quizer


Her er noen eksempler på quizer som kan være aktuelt:

  1. Personlighetstest: Finn ut hvilken type kunde du er basert på dine preferanser og behov. Få skreddersydde anbefalinger tilpasset din unike profil!

  2. Kunnskapstest: Test dine kunnskaper om et bestemt emne og få umiddelbar tilbakemelding om dine resultater.

  3. Finne riktig produkt: Få hjelp til å velge riktig produkt blant et bredt utvalg ved å svare på noen få enkle spørsmål. Spar tid og få det du virkelig trenger!

Uansett hvilken type quiz du velger, kan vi tilpasse designet til din merkevareidentitet og sørge for at den fungerer sømløst på tvers av ulike enheter og plattformer.


Enten det er en enkeltstående annonse eller en hel kampanje, er quizer et fantastisk verktøy for å øke interaktiviteten og oppmerksomheten rundt ditt merkevare. Gjennom interaktiv annonsering kan du engasjere ditt publikum på en unik måte.


 

Test selv: Circle K - Påskequiz 

Test selv: VisitOslo - Hvor er dette? 🤔


 

Hvor godt kjenner du Dyreparken? (kun bilde, ikke mulig å teste for øyeblikket)


 

Test dine kunnskaper om Color Line (kun bilde, ikke mulig å teste for øyeblikket)

Comments


postanchor
bottom of page