top of page

PrintI den digitale tidsalderen har printannonsering fortsatt sin egen unike kraft. Printannonser, som publiseres i aviser og magasiner som Aftenposten, Bergens Tidende, A-magasinet og flere, har evnen til å fange lesernes oppmerksomhet og skape en dypere forbindelse til din merkevare.


  1. Lokal rekkevidde: Med annonser i lokale aviser kan du nå målgruppen din på et lokalt nivå, styrke din tilknytning til nærmiljøet og bygge lojale kunderelasjoner.

  2. Troverdighet og tillit: Printmedier har ofte en høy grad av tillit hos leserne. Når merkevaren din vises i respekterte publikasjoner, får du en troverdighetsfaktor som kan påvirke positivt på kundenes oppfatning av ditt produkt eller tjeneste.

  3. Høy oppmerksomhet: Printannonser har potensiale til å fange lesernes oppmerksomhet i en lengre periode sammenlignet med flyktige digitale annonser. Dette gir deg mer tid til å kommunisere din melding.

Vi tilbyr skreddersydde printannonser som er nøye tilpasset dine behov og målgruppe. Vi produserer hovedsakelig helsider og dobbeltsider, men hør gjerne med din kontaktperson i Schibsted så finner vi en skreddersydd løsning for deg.


Interaktivitet Gjennom QR-Koder


Ved å inkludere QR-koder i dine printannonser, gir du leserne en unik mulighet til å koble seg direkte til din digitale verden. QR-koder fungerer som en bro mellom den trykte verdenen og den digitale verdenen, og gir leserne en enkel måte å utforske mer informasjon, spennende tilbud eller til og med laste ned en dedikert app – alt med et enkelt skann på mobiltelefonen.


Hvorfor Velge QR-Koder i Dine Printannonser?
  1. Engasjement: QR-koder fanger lesernes oppmerksomhet, og gir dem en interaktiv og engasjerende opplevelse mens de utforsker mer om din merkevare.

  2. Målbare resultater: Du får muligheten til å spore effektiviteten av dine printannonser ved å måle hvor mange som skanner QR-koden og hvilke handlinger de utfører.

  3. Dybdeinformasjon: Selv om plassen i printannonser kan være begrenset, gir QR-koder deg muligheten til å gi leserne mer detaljert informasjon eller veilede dem til spesifikke produkter og tjenester.

Her er noen eksempler på hva en QR-kode kan inneholde:
  1. Produktlansering: La QR-koden gi leserne en eksklusiv tilgang til en produktlansering, med videoer som viser produktets funksjoner og fordeler.

  2. Kampanjetilbud: Gjør printannonser enda mer attraktive ved å inkludere QR-koder som gir leserne tilgang til spesialtilbud, kuponger eller rabatter.

  3. App-nedlasting: Introduser en ny mobilapp og bruk QR-koden til å gjøre appen tilgjengelig for leserne i løpet av sekunder.

 

Comentarios


postanchor
bottom of page