top of page

Tidsstyring

Gjør din annonse superrelevant ved å skreddersy budskap til alle ukens dager, og hele døgnets tider. Med tidsstyrte annonser utviklet av Create, trenger vi kun å levere én annonse per format som selv finner ut hva som skal vises basert på dato og tid. Og her er det kun fantasien som setter grenser!


La deg inspirere av noen av våre tidligere kampanjer med tidsstyrte budskap:

Coca-Cola


Coca-Cola kjørte høsten 2019 Premier League-sponsorat på VG. Sponsoratet varte over en måned, og det var derfor viktig å ha variert innhold i annonsene.


Det ble satt opp tre forskjellige bannersett/retninger, og to av retningene hadde i tillegg flere varianter og ulike tekster som skulle rullere per format. Totalt ble det produsert 38 annonser til 6 formater. De tre retningene ble kalt «Taktisk», «Generell kos» og «Relevant kos».


De dagene det var Premier League-kamp skulle «Relevant kos» vises. Bannerne kommuniserte «Kos deg med Premier League-helg» på fredager, «Endelig Premier League-søndag» og «Aldri blåmandag med Premier League».


Dagene det ikke var satt opp kamp kjørte vi bannersettet «Taktisk» med konkurransebudskap på morgenen: «Finn koden på boksen og vinn billetter til Premier League». På kveldstid ble «Generell kos» aktivert, og bannerne kommuniserte at fotballkampen er best når du deler den med noen.


 

Kupp

KUPP er en app fra VG, som gir deg oversikt over ukens tilbudsaviser fra matbutikker nær deg.


I annonseringen for KUPP skulle vi plukke ut noen relevante tilbud for uken for å friste publikum til å laste ned appen. Disse måtte da oppdateres hver gang det kom ut nye tilbudsaviser – som kan være søndag eller mandag uken etter. For å ikke vise utgåtte tilbud før vi får tak i de nyeste brukte vi tidsstyring av fallback-budskap som ble aktivert søndag kveld – og dette vises helt til vi er klare med nye, oppdaterte og riktige tilbud for den nye uken.


 

Hatting


Hvorfor ikke gjøre som Hatting, og gi frokosttips på morgenen, og middagstips når det nærmer seg tid for å handle?

postanchor
bottom of page